DSC_1219

Idag gick jag förbi Malmstenbutiken på lunchen för att kolla in deras rea och jag hittade ett antal bra saker. Allt jag köpte är sådant jag har velat ha och verkligen kommer att ha nytta av.

DSC_1223X

Två fina kökshanddukar från Växbo Lin. Jag har redan en kökshandduk från dem sedan innan så jag vet att de är bra och jag tycker de är riktigt snygga också.

DSC_1224X

Två brödpenslar från Iris Hantverk. Den ena jag tänkte använda till just bröd och bakning och den andra till mat. Det passade därför bra att de inte är helt likadana, då blir det lätt att hålla isär dem.

DSC_1225X

Den här tvålen från L:A Bruket doftar verkligen ljuvligt. De har fina produkter men alla är inte ekologiska, så jag tog min tid därinne i butiken och kollade innehållslistan och blev såklart glad när jag såg att den här var det.