Fyra ekologiska tvålar

Dr Bronner's ekologiska tvål I

När jag fyllde år för några månader sedan fick jag en sådan härlig present. Fyra färgglada ekologiska tvålar från Dr. Bronner’s i dofterna Lemongrass Lime, Spearmint Peppermint och Tea Trea och en utan doft Baby Unscented. Än så länge har jag bara testat Lemongrass Lime. Den har en ganska kraftig, dov doft som jag gillar.

Dr Bronner's ekologiska tvål IIDr Bronner's Lemongrass Lime

Tvålen är faktiskt brun. Det tog ett litet tag att vänja sig vid det. För visst är en van vid att tvål ofta är lite vit genomskinlig och diskmedel ska ju vara grönt, så är det bara. Eller? Hmm…

Dr Bronners Tea Trea ekologisk tvål Dr Bronner's ekologiska tvål Baby UnscentedDr Bronner's ekologiska tvål III

De finns att köpa på många apotek och på kedjor som Kicks och Åhléns. Flaskorna är uteslutande gjorda i återvunnen plast och kommer såklart att återvinnas igen när de är slut. Tvålen är certifierad enligt USDA organic, Biokosmetik och Fair for life samt Fairtrade. Det kan nog inte bli så mycket bättre än så. De är som små härliga karameller i badrumsskåpet!

1 kommentar

  1. Vilken härlig kommentar att tvålarna är som karameller i badrumsskåpet!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

© 2021 Ecologista

Tema av Anders NorenUpp ↑